Bodega Familia Deicas

Uruguay/San José

Bodega Establecimiento Juanico ble kjøpt av Deicas-familien i 1979, under ledelse av Juan Carlos Deicas, som initierte en helt ny og tidligere utenkelig visjon, sammen med innføringen av nye teknologier og kontinuerlige industriinvesteringer. Det første steget involverte en fullstendig omorientering av vingården, med fokus på produksjonen av edle viner, spesielt dyrkingen av edle franske druesorter. Gjennom en enestående studie av jord og avlinger i Uruguay ble det oppdaget at regionen delte mange likheter med Bordeaux-regionen for druedyrking. Som et resultat av denne oppdagelsen ble det besluttet å eksperimentere med dyrking av de mest fremtredende franske variantene, blant annet: Tannat, Cabernet Sauvignon, Marselan, Petit Verdot.

Dette førte til hyppige reiser til Europa, primært til Frankrike og Italia, og regelmessig kontakt med eksperter fra Australia, USA, Argentina og Chile, alt med mål om å oppnå større anerkjennelse og få tilgang til ny teknologi. Den siste oppdagelsen var de kystmessige likhetene med Galicia, som førte til studier av Albariño-druen som fant fantastisk tilpasning til kystnære uruguayanske terroir.
Bodega Familia Deicas satte seg som mål å produsere to enestående viner som skulle vise den unike påvirkningen av Atlanterhavet og Río de la Plata på vingårdene deres. Disse vinene, Atlantico Sur Marselan og Atlantico Sur Albariño, vitner om vingårdens forpliktelse til å utnytte det naturlige miljøet for å skape fremragende uttrykk for deres terroir.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.