Weingut Frey

Tyskland/Rheinhessen

Vingården Frey ligger i hjertet av landsbyen Ober-Flörsheim, ved den sørlige grensen til det velkjente Rheinhessen-området. Her i tysklands største vinområde er det perfekte forhold for dyrking av topp vindruer, som igjen gir førsteklasses viner. De 100% økologisk dyrkede druene kommer fra ulike jordsmonn og mikroklimaer. Mellom Biebelnheim i nord og Ober-Flörsheim i sør ligger Freys vingårder spredt over et område på 20 km. Massive kalksteiner oppstod i tertiær-tiden, og la grunnlaget for terroiret. Mineralske Rieslinger samt kremete og delikate Pinot-druer vokser på sand-, leire- og kalksteinsholdig jord. Cabernet Sauvignon og Merlot er plantet på grus- og løssholdig jord.

Vingården Freys historie går tilbake til det 18. århundre. I dag dyrkes det vindruer på 32 ha og det produserer ca 15.000 kasser vin årlig.
Philipp og Christopher Frey, samt deres far Stefan, er ansvarlige for hele driften av vingården. Både Philipp og Christopher studerte vinkultur og enologi ved Geisenheim Universitet, som er kjent over hele verden for å være en av de ledende enolog-institusjoner. Praksisplasser hos Vérité i Sonoma Ca. og ved Battenfeld-Spanier i Hohen-Sülzen / Rhh. forberedte dem godt før de ble en del av driften til vingården.

Drikke fra denne produsenten

Ingen drikke tilgjengelig.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.