Hammeken Cellars

Spania/undefined

Hovedkontoret til Hammeken Cellars ligger i den lille pittoreske byen Denia, i provinsen Alicante. Med lidenskap for gode, spanske viner, og et meget fokusert team av fagfolk settes målene høyt for å kunne tilby kvalitetsviner til en fornuftig pris. De er ikke lite stolte over å kunne tilby en komplett portefølje av viner som understreker de unike druertyper og regioner i Spania.
Hammeken Cellars ble grunnlagt av Nicholas Hammeken i 1996. Hans erfaring innenfor vinbransjen begynte med en ferdigstilt betegnelse som Professional Cellar Master i Danmark. Han fortsatte å jobbe innen vinproduksjon i både Tyskland, Frankrike og Spania før han flyttet over til vineksport i England.
Nicholas er mest interressert i spanias sørøstlige vinregioner, spesielt syd i Spania som Yecla og Jumilla i tillegg til østlige deler av La Mancha. I tillegg lager Hammeken viner i Ribera del Duero, Priorat og Riax Baixas.
Han beskriver selv vinene de jobber med som "Tomorrow's Spain".
Tradisjonelle spanske druesorter fra gamle, etablerte vingårder er kombinert med moderne vinproduksjonsteknikker for å produsere viner som vektlegger den ekte verdien av hver drue og region.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.