Hammeken Cellars

Spania/undefined

Hovedkontoret til Hammeken Cellars ligger i den lille pittoreske byen Javea, i provinsen Alicante. Med lidenskap for gode, spanske viner, og et meget fokusert team av fagfolk, settes målene høyt for å kunne tilby kvalitetsviner til en fornuftig penge. De er ikke lite stolte over å kunne tilby en komplett portefølje av viner som understreker de unike druertyper og regioner i Spania.
Hammeken Cellars ble grunnlagt av Nicholas Hammeken i 1996. Hans erfaring innenfor vinbransjen begynte med en ferdigstilt betegnelse som professional Cellar Master i Danmark. Han fortsatte så å jobbe innen vinproduksjon i både Tyskland, Frankrike og Spania før han flyttet over til Vineksport i England.
Nicholas var mest interressert i spanias sørøstlige vinregioner, spesielt Murcia.
Han beskriver selv vinene de jobber med som \\\"Tommorrow\\\'s spain\\\".
Tradisjonelle Spanske druesorter fra gamle, etablerte vingårder er kombinert med moderne vinproduksjonsteknikker for å produsere viner som vektlegger den ekte verdien av hver drue og region.
Hammeken Cellars head winemaker er David Tofterud. Hans interresse for den spanske kulturen og vinen tok form da hans familie migrerte til Costa del Sol i Spania når han var 15 år gammel. Han har jobbet som assisterende winemaker på flere prestisjetunge vingårder rundt om i verden.
David ble en del av Hammeken Cellars i 2001 og skapte selskapets prisvinnende vinkolleksjoner; Montgó, Flor del Montgó og Aventino i tillegg til kjente single label viner som Tosalet og Creencia.
David har også hjulpet individuelle vingårder med å skape viner tilpasset det internasjonale markedet. I april 2014 endret de firmanavnet til Hammeken Cellars.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.