Famiglia Cecchi

Italia/Toscana

Fra generasjon til generasjon har Cecchi familien fulgt den historiske reisen til italiensk vin, som på mindre enn et århundre har gått fra å være en liten produsent til et ledende internasjonalt merke, kjent og verdsatt over hele verden.
Historien om Cecchi familien starter med Luigi Cecchi i 1893. Luigis rykte var kjent internasjonalt og familienavnet begynte sin ustanselige vekst allerede i løpet av 30-tallet. På 70-tallet flyttet familien til kommunen Castellina i Chianti, et historisk sted for vinproduskjon av Chianti Classico.

I 2015 valgte Cesare og Andrea, den fjerde generasjonen av familien, å investere i Chianti Classico nok en gang ved å kjøpe historiske Villa Rosa. Fra disse vingårdene blir det født viner som, på grunn av sin friske og mineralske stil, vil representere det lojale uttrykket til landet de kommer fra.


Mellom slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet valgte familien å konfrontere seg selv med forskjellige territorier: San Gimignano, hvor den produserer Vernaccia, og Maremma, med Morellino. Her, i dag, representerer Cecchi-familien et av de fremtredende navnene både for utvidelsen av sine vingårder og for kvaliteten på sine viner. Dette fører oss til år 2000, et betydelig år, der regionale grenser krysses for å investere i Umbria, i området Montefalco og i vinen som produseres i dette landet: Sagrantino.


Chianti er et av de vakreste områdene i hele verden. Gamle furuskoger som grenser til gamle kirker og fortryllende landsbyer er utbredt.

På begynnelsen av 90-tallet var Cecchi Family den første Toscana-bedriften som bygde et plantebasert kloakkrenseanlegg for avløpsvann, for å redusere energiforbruket og gjenbruke det rensede vannet. I 2012 ble anlegget fornyet og forbedret av selskapet Val delle Rose i Maremma, og vant deretter Eco-Efficient Toscana-prisen gitt av Toscana-regionen.
Cecchi anser det å beskytte miljøet som en plikt for de som jobber i landbruket. Territorier er å betrakte som en arv som må forsvares og respekteres.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.