Accolade Wines

Australia/South Eastern Australia

Banrock Station ble etablert i 1994 for å vise at vinproduksjon og miljø kan gå hånd i hånd.
Siden den gang har midler fra vinsalget støttet over 95 forskjellige miljøprosjekter i 13 land. Prosjektene spenner fra restaurering av naturlige ressurser i Europa, å redde laksen i Canada, til bevaring av vassdrag og våtmarker i Australia. De streber etter et større miljøansvar med emballasjen og bruker bærekraftige teknikker i vinmarken og i vingården. I 2002 fikk de en internasjonal akkreditering for sitt miljøarbeid (ISO 14001).Du kan se nærmere på prosjektene ved å klikke deg inn på www.banrockstation.com
Vinhusets filosofi er å lage sjenerøse og smaksrike viner til en fornuftig pris samtidig som de viser respekt for Moder Jord. De har bl.a. funnet ut at enkelte europeiske druetyper krever mye mindre vann enn de lokale variantene, og at druene blir ekstra smaksrike, noe som passer ypperlig til dagens gane.
Pr. idag har vinhuset 239 ha vingårder med 17 forskjellige druetyper.
Mange av Banrocks vinmarker ligger ved Australias største elv, Murray. Den er også kjent for et av verdens beste salt, Murray River Salt, som blant annet er kjent fra Master Chef Australia.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.