Vin til påskelammet

Mars måned og snart påsketid. Tradisjonen med lam til påske står sterkt i Norge og hva kan vel heve et slikt måltid mer enn den perfekte kombinasjon av mat og vin. Så hvilken vin skal vi velge til påskelammet? Når du skal velge vin til påskelammet er det mange gode alternativer fra Rioja, Rhône eller Toscana. Ønsker du å prøve noe nytt kan du gå for en rødvin fra Australia laget på druen Shiraz.

Mer informasjon om vinene finner du her:

Fra Spania – Rioja , Ribera del Duero

Fra Frankrike – Rhone

Fra Italia – Toscana

Fra Australia

 

Til påske kan det også passe med et glass rosévin som aperitif eller i solveggen.

Her finner du litt mer informasjon om friske og fruktige rosévin tilgjengelig på Vinmonopolet.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.