Aloa Vera

Assan Njie, grunnleggeren av bedriften NJIE, ble imponert av den friske smaken og unike twisten da han smakte Aloe Vera drikken for første gang på en treningsleir i Nederland. Han ble faktisk så imponert at han straks bestemte seg for å importere drikken til Sverige! For å få gjennomført dette måtte Assan ta et banklån med sin mor som kausjonist. Når den første containeren på 33 000 flasker ble levert på gaten utenfor hans hjem fikk Assan hjelp av noen venner, og de bar kasser i et døgn.

EN_AloeVera_2015_DIET_ORIGINAL

De hadde ikke noen lagerplass for kassene, og måtte oppbevare de hjemme hos Assan sin mor og i kjelleren til venner. For å komme ut til kundene kjøpte Assan en rød moped, og leverte drikken på egenhånd.  Assan begynte å selge drikken i hjembyen sin Göteborg i 2008, og siden den gang har salget eksplodert.! Nå er Aloe Vera Drikken også tilgjengelig her i Norge!

EN_AloeVera_2015_DIET_MANGO

50% ALOE VERA, CRISPY BITER AV FRUKTKJØTT!

NJIE Aloe Vera drikken inneholder 50% Aloe Vera og crispy biter av fruktkjøtt som gir en frisk og annerledes smaksopplevelse. Aloe Barbadensis Miller, den vi anvender i NJIE Aloe Vera drikken, er den mest kraftfulle blant Aloe-vekstene.

Drikken er helt fri for konserveringsmiddel og kunstig fargestoff. Den gode smaken kommer naturlig fra Aloe Vera og de ulike fruktene som er tilsatt.

EN_AloeVera_2015_DIET_GRANAT

VI BRYR OSS OM MILJØET

Vi tar ansvar for våre klimagassutslipp og har derfor valgt å satse på treplanting i Malawi. For våre utslipp i 2015 vil vi plante 5000 trær i Malawi. Det tilsvarer et areal til nesten 9 hele fotballbaner.

 

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.